Persoonlijk

Witte huis bij rotonde twee

Het witte huis bij rotonde twee, ons eigen plekje de afgelopen zes jaar. Ook voor onze buurt is het toch wel een speciale plek geworden in de wijk. Het grote witte huis doemt als het ware voor je op als je de wijk in rijdt en rotonde twee nadert. Hierdoor is het een herkenningspunt geworden. Mensen die hier in de buurt moeten zijn, vragen dan ook regelmatig; is het bij het witte huis?

Het ligt ook aan het fietspad wat direct onze wijk in gaat. Hierdoor is de plek voor ons huis een soort “meetingpoint” voor mensen in de buurt. Bij ons voor de deur wachten mensen op elkaar en van daaruit gaan ze verder. In de zes jaar dat wij hier nu wonen heb ik heel wat mensen op elkaar zien wachten en voorbij zien komen.

Ons witte huis bij rotonde twee. Het huis wat Ewout en ik zes jaar geleden samen kochten en waar we als samengesteld gezin verder gingen. Met vijf kinderen was dat af en toe een flinke uitdaging voor ons maar het volle huis gaf ook veel gezelligheid. Nu is het huis zonder kinderen en is het leeg. Op Ewout en mijzelf na natuurlijk. Met twee mensen is dit huis toch wel heel groot. Daarom vinden wij dat de tijd voor ons is aangebroken om verder te gaan. Afgelopen juni hebben we het huis dan ook te koop gezet. Heel snel, na vier weken al, verkochten we het huis maar dat bleek een valse start. Deze kopers trokken zich namelijk terug. Geheel onverwacht verkochten we drie weken later het huis weer en deze keer was het raak. Wij nemen binnenkort afscheid van ons witte huis waar we de afgelopen zes jaar lief en leed hebben gedeeld. Begin december zullen we de sleutel overdragen aan de nieuwe bewoners. Net als wij zes jaar geleden zal er nu weer een samengesteld gezin verder gaan in dit mooie grote witte huis bij rotonde twee. Net als wij zullen ze voor uitdagingen komen te staan. Net als wij zullen ze volop genieten van een vol huis met gezelligheid. Ewout en ik genieten samen de komende tijd nog even met elkaar van het leven hier voordat we definitief onze spullen inpakken. Dag huis, dag tuin, dag opbergschuur.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *