Over mij

Mijn naam is Daniëlle de Graaf – van der Leij, 40+ vrouw, partner van Ewout, moeder van twee pubermeiden en stiefmoeder van drie puberjongens. Naast mijn gezin, werk ik vier dagen in de week bij een Internationaal bedrijf in de bloemensector.

Na vijftien jaar relatie waarvan tien jaar huwelijk ben ik in 2005 gescheiden van de vader van mijn dochters. Eind 2008 leerde ik mijn partner Ewout kennen, in 2012 hebben we samen een huis gekocht in het midden van het land en op 2 mei 2014 zijn we getrouwd.

Op mijn werk vertel ik regelmatig en graag over de “belevenissen” in ons samengesteld gezin. Een collega waarvan ik regelmatig en met veel plezier haar blog-avonturen lees, vroeg me eens of ik ook niet een blog wilde starten. Dat wilde ik wel maar dan wel graag in de vorm van een website waar ik ook andere dingen kan posten die ik leuk vind of die mij bezig houden zoals bijvoorbeeld mijn geloof in Jezus, onze kerk, beauty, de ultieme budget tip, film, eten, boeken maar ook over het leven in een éénoudergezin en inmiddels getrouwd met een mixgezin.

En dat is Daanslife geworden. Een kijkje in mijn leven als 40+ vrouw.

Welkom op Daanslife.nlP1120957 copy