Persoonlijk

Tweemaal blij

Laatst waren we aan het bankhangen. Lekker televisie kijken en verstand op nul. Zo nu en dan kan ik daar echt van genieten. Op een gegeven moment zappen we over naar “hotter than my daughter” dat programma wat Gordon presenteert en waarin kinderen aangeven dat hun moeder er niet uitziet qua kledingstijl. Hoge hakken, te strakke leggings, te laag uitgesneden decolletés, alles passeert daar de revue. Kijkt mijn middelste stiefzoon me ineens indringend aan en roept vervolgens vanuit het niets: “Nou Daan, ik ben blij dat jij er niet zo uitziet hoor. Ik zou je anders niet meer aankijken!”

Vorige week hadden we een gevalletje herhaling. We zaten weer voor de televisie, ditmaal niet met middelste stiefzoon maar met de jongste. “Hotter than my daughter” met Gordon kwam weer voorbij. En toeval of niet, ook jongste stiefzoon keek me op een gegeven moment indringend aan en riep vol overtuiging: “Nou Daan, ik ben echt blij dat jij er niet zo bijloopt hoor anders zou ik me rotschamen voor je.”

Ik heb beide opmerkingen glimlachend beantwoord met; “Ben je bang dat ik zulke kleding zal gaan dragen?” Beide heren moesten hier afzonderlijk van elkaar diep over nadenken en konden me geen antwoord geven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *