Persoonlijk

Zielig vogeltje

Woensdagmiddag is er iets niet helemaal lekker gegaan in mijn rug. Ik was op mijn werk en juist toen ik opstond kreeg ik een pijnscheut rechts onder in mijn rug. Oei, dat deed zeer! En dat doet het nu nog steeds. Ik lijk wel een bejaarde vrouw. Het is dus een echt fantastisch moment om me ziek te melden zo in de laatste werkdagen bij mijn werkgever, maar toch, het is niet anders. En dus ben ik nu al twee dagen thuis en wissel liggen, lopen en zitten wat af. De twee eerste gaan dan nog het beste, de laatste is wat lastiger vanwege de pijn.

Inmiddels slaat de verveling toch wel toe. Ik heb mezelf al een paar keer afgevraagd wat mensen toch de hele dag doen om zichzelf bezig te houden als ze de hele dag thuis zijn. Hoe geef je invulling aan je leven? Een hobby zoeken, ja! Maar wat als je niet weet wat je leuk vindt? Ach ja, overpeinzingen!

Ik heb zelf alle beautyblogwebsites inmiddels bekeken, ik ben helemaal up to date nu, ik heb op internet het fantastische “recensiekoning.nl” ontdekt (echt hilarisch, wat een fantastische site!), ik heb op uitzending gemist de aflevering van gisteravond van “Wie is de Mol?” gezien en ik ben onder de douche geweest. Dat laatste heeft me wat kunst en vliegwerk gekost, maar het is gelukt dus ik ben trots op mezelf.

Om er nu achter te komen wat er nu precies met me aan de hand is heb ik vanmorgen de dokter gebeld en ik mag vanmiddag op audiëntie komen. Om half drie. Toen ik vanmorgen bij de assistente aangaf dat ik niet lang achter elkaar kan zitten omdat dat toch echt wel pijn doet en ik dus daarom wel erg tegen het wachten in de wachtkamer opzie was het antwoord: “mevrouw, dan gaat u maar een rondje lopen terwijl u moet wachten! Het zal vast niet lang duren voordat u aan de beurt bent.” Nou zeg, daar ben ik dus lekker klaar mee.

Mijn “ik vind mijzelf heel zielig” gehalte stijgt hier nog steeds met het uur, en ik merk aan mijzelf dat ik er allemaal niet blijer van word. Misschien dat dit stukje schrijven me helpt om te relativeren zodat ik me wat beter ga voelen. Misschien moet ik maar een boek gaan lezen ofzo en dan maar een hele grappige en lachwekkende chicklit . Ja, dat ga ik doen! Maar eerst “op naar de dokter.”

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *