Persoonlijk

Tree hugger

Ik vind het huis maar kaal zonder kerstboom en decoraties. Het is echt weer eventjes wennen. Onze katten denken daar ook zo over.

Onze rode kater was zo blij toen Ewout samen met jongste dochter  onze “nep” boom (lees: de eerstvolgende Kerst kopen we een echte boom!) op hadden gezet en hij werd ook weer zo verdrietig toen de boom weer in de doos verdween na Oud&Nieuw.

Ruim twee weken heeft onze boom voor het grote raam gestaan met onze rode kater er dus onder. En ruim twee weken heeft hij dus de “nep”kerstboomtakken kunnen knuffelen alsof zijn leven ervan af hing. Alsof het niet genoeg is, nam onze kleine schildpadkat dit bijzondere gedrag ook over. Als twee ware treehuggers zat het stel dus onder de boom.

De teleurstelling was dan ook groot bij allebei onze katten toen de boom uiteindelijk weer netjes in zijn doos zat. Onze rode kater ging zelfs boven op de doos zitten en sloeg met zijn poot een aantal keer naar Ewout toen hij de doos wilde oppakken om hem vervolgens in de schuur op te bergen. Het moet toch niet gekker worden hier in huis!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *