Beauty,  Budget

Something old, something new. Favorieten!

Ik heb een nieuwe favoriet gevonden! Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo enthousiast word van een product. Deze keer is de eer aan een mascara. Deze heb ik voor een superfijn prijsje gekocht bij Kruidvat. Hij kost euro 3,99. Het gaat om de Glam & Doll Volume mascara van het merk Catrice. Dit merk is volledig dierproefvrij, ook een bijkomstigheid welke ik niet geheel onbelangrijk vind. Van een goede mascara verwacht ik dat hij de wimperhaartjes goed verdeelt en dat hij niet klontert. In de loop van de dag mag de mascara geen stukjes af laten brokkelen. Ik heb er echt een hekel aan als er brokjes mascara op mijn wang vallen gedurende de dag. Als dat het geval is zal ik een mascara niet opnieuw aanschaffen. Deze mascara doet alles wat hij moet doen. Ik moet alleen wel even wennen aan het borsteltje. Deze is van plastic en dat is nooit een favoriet van mij geweest. Een borsteltje met echte haartjes vond ik altijd heel fijn maar ik moet zeggen dat het opbrengen met dit borsteltje prima werkt. Geen geknoei of iets in die trant. Het idee van geen favoriet zal meer in mijn hoofd hebben gezeten. Ik ben in ieder geval om wat deze mascara betreft. Voor mij is het een echte topper en hij heeft een hoge plaats gekregen op mijn favorietenlijstje!

Een “oude” favoriet welke ik vandaag ook graag met jullie wil delen is de “Prime and Fine mattifying powder”. Deze is ook van het merk Catrice. Ik heb net weer een nieuwe aangeschaft omdat mijn oude echt helemaal op was. Het is een transparante poeder die ik met een grote kwast opbreng over mijn dagverzorging en foundation. Het zorgt ervoor dat ik niet ga glimmen in mijn gezicht. Dit nieuwe exemplaar heb ik voor euro 4,99 gekocht bij Kruidvat. Omdat je maar weinig nodig hebt doe je er echt heel lang mee. Het doosje heeft aan de binnenkant een spiegeltje. Zelf gebruik ik het spiegeltje van het poederdoosje niet maar ik kan me voorstellen dat jij het wel heel handig vindt. Het krijgt er wel een wat luxere uitstraling door.

Twee fijne producten die ik vast in mijn stash heb. Ken je deze producten toevallig? Wellicht gebruik jij ze ook? Ik ben benieuwd naar jouw mening. Lees ik je terug in de reacties?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *