Budget

Secret’s van Victoria

De body spashes van het merk Victoria Secret zijn helemaal hip! Vooral bij de jonge meiden heb ik gemerkt. Toen ik een paar weken geleden in Londen was ben ik natuurlijk ook bij de winkel van Victoria Secret geweest. Daar was het superdruk, de winkel stond vol met jonge meiden. Het is dus inderdaad een favoriet merk onder de jonge meiden.

Niet alleen jonge meiden vinden het geweldig, voor mij is het ook een favoriet. Ewout vond het wel erg vermakelijk, hij maakte een foto van mij in de winkel en zette hem op facebook met de tekst “Daan in haar snoepwinkel”. Als ik mezelf zie op de foto sta ik er met een gelukzalige blik rond te kijken in de winkel. Het zijn dus niet alleen de jonge meiden die er helemaal blij van worden. Ik, vrouw van 42 jaar, heb het Victoria Secret-virus ook te pakken.

Vooral de body splashes vind ik geweldig. Het zijn allemaal lekker zoete geurtjes. Ik vind ze top om te gebruiken nu in de zomermaanden. Mijn dochters delen deze mening en vinden het ook fijn om ze te gebruiken. En dus pronken er nu een aantal mooie felgekleurde flessen in onze badkamer. Ze zijn niet alleen fijn om te gebruiken, ze zien er ook heel mooi uit met al die prachtige kleuren.

Etos verkoopt nu af en toe ook body splashes en body lotion van Victoria Secret, afgelopen weekend hadden ze toevallig weer zo’n aanbieding. Ik vind het echt een leuke actie van Etos. Dit is nou echt een leuk iets om iemand cadeau te doen of te krijgen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *