Budget

Nieuwe budget favoriet

Soms kom je zomaar een budget pareltje tegen. Vandaag is dat ook het geval en ik ben eigenlijk zo enthousiast dat ik er meteen dit stukje over wil schrijven.

Mijn jongste dochter kreeg afgelopen weekend van vriendinnen een verlaat verjaardags cadeautje. Het grappige is dat ze onder andere de eyeliner van Essence en de handcréme van Kruidvat kreeg waar ik eerder al een stukje over schreef. Leuk om te zien dat ook zij net zo enthousiast zijn over deze producten. Mijn jongste dochter liet me heel enthousiast haar nieuwe schatten zien en toen ik haar vertelde over mijn posts op deze site keek ze me wat verbaasd aan.

Jongste kreeg verder ook een ultimate colour lipgloss van Catrice. Ik had deze nog niet eerder gezien dus ik wilde hem natuurlijk graag uitproberen. Daar heb ik geen spijt van want wat een geweldige product vind ik dit. Mooie kleur, blijft lang zitten en heeft geen vervelend smaakje. Wat ik het trouwens het allerbelangrijkste vind: hij plakt niet!

Ik heb zo vaak met lipgloss producten dat ze zo plakken als ik ze op mijn lippen smeer. Ik vind het echt een afknapper als ik merk dat een lipgloss plakt op mijn lippen. De ultimate colour lipgloss van Catrice heeft dat dus niet. Hoe fijn is dat!

De prijs is ook een grote verrassing. Voor nog geen drie euro koop je deze bij Kruidvat en heb je een hele mooie lipgloss. Ik ga er snel ook eentje halen. Leuk, ik heb een nieuwe favoriet, ik hoop dat Catrice deze nog lang in haar collectie zal houden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *