Lifestyle

Schoenentik?

Ik houd van schoenen. Eigenlijk houd ik van heel veel schoenen. Ik heb één hoofdcriterium en dat is dat schoenen wel goed moeten zitten. Ik houd dus van comfortabele schoenen en ik ben daar best kritisch in. Geen zere, knellende voeten, tenen en ook geen blaren want dan ben ik er eigenlijk wel snel klaar mee.
Zo heb ik inmiddels een verzameling en ze zitten allemaal netjes in de doos. En met de meeste ben ik klaar want die draag ik niet. Eens in de zoveel tijd ruim ik mijn kast op en gaan de schoenen die ik een jaar niet heb gedragen naar het goede doel of ik schuif ze door naar mijn oudste. Dat heb ik een maand of twee geleden ook gedaan. Resultaat is dat ik een opgeruimde kast heb en oudste niet. Oudste is dus mijn goede doel geworden en verder had ik de container van Reshare ook goed gevuld, dus ik vermoed dat zij ook wel blij met me waren.

damesschoenen-van-postxchange-rose-sofia35--van-mierlo-schoenen--online-schoenen-kopenstan-smith-1-1024x782

 

Zelf draag ik het liefst mijn adidas Stan Smit sneakers en mijn rosé sneakers van Post xchange. Beide voelen net aan als pantoffeltjes. Ik draag ze veel en erg graag.

 

 

IMG_2932

 

Sinds een tijdje ken ik ook het merk Toms. Ik las over dit merk dat ze het beleid One for One voeren. Koop je een paar schoenen dan krijgt een kind in een ontwikkelingsland ook een paar schoenen. Dit is wat Toms er zelf over zegt: “Bij elke aankoop die je doet, helpt Toms een mens in nood. One for One”.

 

Een mooi concept toch? IMG_2931Daar wil ik ook wel aan meedoen. Dus heb ik afgelopen week dit paar zomerschoenen gekocht. Dit paar zit ook echt fantastisch. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen maar ik vermoed dat ik ze veel zal dragen.

 

 

 

Gisteren hoorde ik mijn vriendin vertellen dat haar dochters hebben aangegeven dat iedere vrouw een paar goede hakken in haar kast moet hebben. Geen probleem, dacht ik bij mezelf. Ik heb hakken in mijn kast. Het dragen ervan is voor mij wel een probleem! Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ben dus veertig plus en nog steeds is het een ding om een dag zonder zere voeten door te brengen op van die mooie klassieke hoge hakken. Ik vind ze prachtig en sta regelmatig verliefd te kijken in de etalage of op internet naar deze “mooierds”. Ik heb reviews op internet nagelezen in een poging om er achter te komen welk merk er dan toch wel in slaagt mijn damesvoeten pijnloos de dag door te laten komen. Hierdoor kwam ik een tijdje geleden op de “crisp kendra” van het merk Clarks. De reviews zijn superpositiefClarks_Crisp_Kendra_Zwart_Lak_0 en de pump ziet er echt prachtig uit. Ik heb ze in het zwart lak. Super vind ik ze. En ik moet ook eerlijk toegeven, voor pumps zitten ze ook lekker. Maar een hele dag of avond zonder zere voeten? Helaas, dat zit er ook met deze pumps in ieder geval voor mij niet in. Blaren krijg ik gelukkig niet in deze pumps en dat is wel al een hele vooruitgang. Dus met een feestje trek ik ze wel aan en neem ik mijn zere voeten aan het eind van de avond voor lief.

Mijn zoektocht gaat dus nog even door en ik zoek verder naar mijn perfecte pump. Bestaat deze eigenlijk wel? De perfecte pump waar je geen zere voeten van krijgt? Mocht jij hem inmiddels wel gevonden hebben en dit willen delen? Graag! Want tips zijn altijd welkom!

Liefs xx

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *