Budget

Klontjes en zwarte vegen of…

Ik heb iets voor mezelf besloten. De mascara die ik overigens al jaren koop vind ik te duur. Ik wil er gewoon niet zo veel geld meer aan uitgeven. En dus ben ik op zoek gegaan naar een goed en vooral goedkoper alternatief! Dat viel nog niet mee. Ik heb er ondertussen heel wat uitgeprobeerd maar daar werd ik niet echt blijer van. Want waar ik van de één gek werd van de klontjes die ineens in mijn wimpers zaten werd ik van een andere weer verdrietig omdat ik dus echt niet overweg kan met de grote borsteltjes die op dit moment zo “in” zijn. Als klontjes in mijn wimpers en zwarte vegen mijn toekomst zijn omdat ik het vertik om nog langer die dure mascara te kopen, ben ik niet echt gelukkig met dit toekomstbeeld.

Laatst had ik het met een collega over mijn zoektocht en over mijn frustratie.  En zij had een tip. Ze vertelde mij dat ze zelf altijd mascara van Max Factor gebruikt en dat zij dat zo heeft meegekregen van haar eigen moeder. Typisch gevalletje van oud geleerd, jong gedaan. Dat moet toch wel goed zijn, dacht ik?

Op naar de winkel dus! En wat een geluk want bij de drogisterij hadden ze net een actie 50% korting op alle Max Factor mascara’s. Een mooie aanbieding dus. Ik heb een Max Factor calorie 2000 waterproof en een Max Factor clumb defy waterproof gekocht om ze te testen.

We zijn nu een maandje verder en ik moet eerlijk bekennen dat ik echt enthousiast ben over allebei de mascara’s. Ik heb een goed en goedkoper alternatief gevonden en daar word ik altijd erg blij van. Dank je wel lieve collega voor deze fijne tip!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *