Beauty,  Budget

Huidherstellende crème, een nieuwe favoriet!

Een nieuwe topper! Vandaag wil ik hem graag delen op Daanslife. Ik heb al eerder in een blog geschreven over de “rocacea” waar ik last van heb. Een vervelende huidaandoening die voor opvlammingen zorgt. Hierdoor heb ik last van rode en vlekkerige plekken in mijn gezicht. Een paar maanden geleden kreeg ik weer last en werden de plekken groter. Niet leuk want ik merk dat ik er onzeker van word. Het lastige is dan dat ik zonder make-up niet de deur uit durf. Ik heb het gevoel dat mensen naar me staren en dat geeft me een ongemakkelijk gevoel. Wanneer mijn huid opvlamt is de grote uitdaging om iets te vinden waar hij weer rustig van wordt. Op de website van Kruidvat las ik een tijdje geleden over de huidherstellende crème van het eigen merk Kruidvat.

Dit zegt Kruidvat er zelf over: heeft een herstellende en kalmerende werking, specifiek voor een geïrriteerde en vlekkerige huid. Het toegevoegde natuurlijke complex zorgt voor extra ondersteuning van de huid. Verrijkt met natuurlijke polyaccharide om de lichaamseigen processen te stimuleren en te revitaliseren. Ceratonia extract helpt om de huid zichzelf te beschermen. Vitamine E beperkt de schadelijke effecten van de vrije radicalen. De crème is voor vele toepassingen geschikt en helpt kleine huidproblemen oplossen. De huid krijgt weer een natuurlijke gezonde teint.

Volgens de gebruiksaanwijzing mag deze crème als dag- en nachtcrème worden gebruikt. Hij kan ook als tijdelijke ondersteuning extra worden gebruikt naast de “gewone” gezichtsverzorging die je gebruikt.

Op de website van Kruidvat lees ik verder een aantal reviews van mensen waardoor ik besluit om de gok te wagen en deze crème uit te proberen. Voor het geld hoef ik het niet te laten want een tube kost euro 3,99. Hiervoor krijg ik 50 ml crème. Mijn eerste ervaring is positief. Geen allergische reactie, de crème prikt niet en geeft me het gevoel dat hij echt verzachtend en kalmerend werkt.

Ik gebruik de crème nu een week of zes en ik ben nog steeds positief gestemd. Dit is een topper en van mij mag hij blijven. Voor ruwe plekken is hij ook fijn. Een rijke créme, hij verzacht en mijn huid is weer soepel. Voor de prijs hoef ik het zeker niet te laten. Al met al een fijne nieuwe aanwinst.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *