Persoonlijk

Hallo realiteit!

Met de Kerstdagen net achter de rug en Oud&Nieuw voor de deur geniet ik nog lekker van een paar vrije dagen. In mijn meest comfi outfit en met een tevreden gevoel heb ik besloten om vandaag lekker voor mijn laptop te kruipen en wat stukjes te schrijven voor Daanslife. Gezellig met Ewout schuin tegenover me aan onze grote eettafel want hij is ook nog wat werk aan het doen wat echt niet kan wachten. Onze grote theepot gevuld tussen ons in, het ziet er grappig genoeg uit als een knus geheel uit terwijl ieder van ons toch echt opgaat in zijn eigen laptop.

Ik probeer voor mijn site altijd wat vooruit de werken. De stukjes die ik heb geschreven zet ik dan zo klaar dat ze op een, door mij, gekozen moment online komen. En als ik dan een stukje wil delen op Facebook, doe ik het overigens wel even handmatig. Dat eerste gebeurt iedere dag en het laatste doe ik niet iedere dag. Als je dus naar mijn site van Daanslife gaat, zie je dus meer stukjes om te lezen online staan.

Terwijl Ewout en ik zo rustig aan het werk zijn, stormt mijn jongste dochter ineens de trap op met haar twee vriendinnen. Ze hebben een verjaardagslaapfeestje gehad bij één van de vriendinnen. Of ik even het andere vriendinnetje naar huis wil rijden. Ze heeft haar fiets niet bij zich en om de twee meiden op één fiets met een zware logeer tas naar de andere kant van Amersfoort te laten fietsen in melige staat, lijkt me nou weer niet echt een strak plan. En voordat ik er erg in heb, zit ik alweer achter het stuur. Weg is de vredige knusse sfeer van daarnet. Hallo realiteit!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *