Persoonlijk

Dag 2013, Welkom 2014

De mannen hier in huis zijn een beetje nerveus vandaag. Althans, de meeste. The big moment van het jaar is aangebroken. Het moment van vuurwerk uitzoeken in de shop is namelijk nabij, vandaag gaat het dan echt gebeuren. Een beetje zenuwachtig lopen de mannetjes vanmiddag hier door de kamer, wachtend op het startsein van Ewout. Als opperman van ons gezin volgen de nazaten gespannen en vol verwachting zonder enige tegenspraak richting de auto.

Dit is het enige moment van het jaar dat onze mannetjes zich zonder enige vorm van discussie als een eenheid opwerpen om deze belangrijke taak tot een goed einde te volbrengen. Ik vind het ieder jaar weer een aandoenlijk moment. Met een trots gevoel ben ik toeschouwer en bekijk ik glimlachend het hele schouwspel. Op het laatste moment krijg ik nog een kus op mijn voorhoofd van mijn opperlief en vervolgens kijk ik toe hoe de drie minimannetjes hun vader letterlijk in zijn voetsporen volgen.

Dit jaar wil één mannetje echter niet mee, het jongste heerschap hier heeft dit jaar namelijk geen zin om mee te gaan. Zou hij ziek zijn? Nee, dat geloof ik niet! Ik denk dat gamen dit jaar een grotere aantrekkingskracht heeft.

Voordat ik er erg in heb, rijdt de Zafira weg. Ik ben benieuwd waar ze dit jaar mee thuiskomen.

Ik wens iedereen een gezellig en fijn uiteinde en een gezond, knallend, liefdevol en vooral gezegend 2014.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *