Persoonlijk

Hallo 2017

Allereerst de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. Ik hoop dat je een hele fijne jaarwisseling hebt gehad en dat je kunt terugkijken om een gezellige avond.

Heb jij goede voornemens dit nieuwe jaar? Hoe zou jij willen dat 2017 er voor jou uitziet? En wat zou je bijvoorbeeld juist wel willen en wat juist echt niet?

Voor mij wordt 2017 een jaar van verandering. Ik heb al verteld over mijn nieuwe baan waar ik morgen mee zal starten. Een grote verandering voor mij. (om de blog hierover terug te lezen, klik hier). Ik vind het spannend en kijk er tegelijkertijd ook wel naar uit.

Verder heb ik het afgelopen jaar mijn vrijwilligerswerk in het techniekteam van onze kerk ook neergelegd zodat ik dit jaar voldoende tijd vrij kan maken om de coachingscursus te gaan volgen voor Cleansingstream want hier ga ik deze maand mee starten. Dit is ook een grote verandering want hier was ik in mijn vrije tijd altijd veel mee bezig (om de blog hierover terug te lezen, klik hier).

Zo moet ik nog wat toegeven want ik heb mijn boekenchallenge op “Goodreads” twee dagen voor Oud & Nieuw afgebroken, deze ging namelijk echt helemaal nergens over.
Ik had mezelf in januari 2016 namelijk als doel gesteld: “vijftig boeken lezen in 2016” en dat was toch wel zwaar overschat. Ik heb er namelijk “slechts” twintig gelezen dit afgelopen jaar. Om mezelf de vernedering te besparen heb ik de challenge maar afgebroken. Voor 2017 moet ik nog een nieuwe instellen op “Goodreads”. Ik vind “Goodreads” overigens echt een hele leuke app, ik kan hier precies bijhouden welke boeken ik heb gelezen en nog zou willen lezen. Ook een eventuele recensie over een boek kan ik hier kwijt of teruglezen van iemand anders als ik dat zou willen. Voor mijn persoonlijke challenge dit jaar zullen het er vijfentwintig of wellicht dertig worden, ik wil mezelf toch wel een beetje uit blijven dagen met lezen en bovendien vind ik lezen echt heel fijn. Ik lees wellicht niet zoveel als ik zou willen maar goed, het ontbreekt me soms ook echt aan tijd. Dat zal dit jaar zonder meer beter worden want ik zal niet meer in de file staan en daardoor ook eerder thuis zijn van mijn werk. Een heerlijk vooruitzicht!

Liefs xxx

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *