Budget

Budgettip – Etos huidverzorging

Vanwege mijn probleemhuid ben ik altijd opzoek naar producten die mijn huid goed weinige, zo min mogelijk irriteren en natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen en hydrateren. En als het dan niet de wereld kost, ben ik helemaal blij. Soms als ik de prijzen van crèmes zie, wil ik het liefst zo snel mogelijk de andere kant weer opkijken.

Tot ik laatst bij Etos was en ik de reinigingstonic van Nivea voor de gevoelige huid wilde kopen. De verkoopster wees me toen op de huidverzorging van het Etos huismerk en vertelde erbij dat deze qua verzorging echt goed is.
Tijd om het te testen!

Wat zegt Etos er zelf over?
Ontdek het geheim van een stralende huid met onze nieuwe skincare lijn
Skincare met een hoogwaardige kwaliteit, een mooi nieuw design én de betaalbare prijs die je van Etos gewend bent; wie wil dat nou niet? De nieuwe gezichtsverzorging bestaat uit een zeer breed assortiment huidverzorging voor verschillende huidtypen; van de jeugdige tot de rijpere huid en van de zeer gevoelige tot de normale huid. Echte nieuwkomer binnen het assortiment is een lijn op basis van phytoceltechniek, voor de rijpere huid. Voor de meest gevoelige huid hebben wij een Hypoallergeen lijn toegevoegd, die ondersteund wordt met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds. De verschillende lijnen beschikken over producten voor een compleet gezichtsverzorgingsregime. Dat betekent dus zowel reiniging als verzorging. Zo hebben wij voor iedere huidbehoefte en wensen de ideale lijn en het perfecte product zodat een mooie, gezonde huid voor iedereen bereikbaar is.

Ik heb zelf de volgende producten aangeschaft, deze gebruik ik nu ruim twee maanden en ik ben tevreden. Mijn huid is redelijk rustig. In de winter is mijn huid altijd wat onrustiger en ik moet echt zeggen dat ik nu niet mag klagen.

001537560_001_cleansing-micellairwater
Voor de reiniging gebruik ik:

micellair water
Cleansing water met kamille en provitamine B5 dat grondig make-up verwijdert terwijl de huidbarrière behouden blijft. Bevat geen alcohol en naspoelen is niet nodig. Ik heb euro 2,69 voor een fles van 250 ml betaald.
001537566_001_cleansing-tonicOm mijn huid weer af te sluiten gebruik ik hierna:
Tonic
Milde tonic die restjes vuil van de huid verwijdert. Werkt dankzij toegevoegd kamille en provitamine B5 tevens verzachtend en droogt de huid niet uit. Bevat geen alcohol. Ik heb euro 1,99 voor een fles van 200 ml betaald.

 

001537520_001_hydradaycreamEn ten slotte smeer ik mijn huid in met:

Hydra Day cream SPF15

Beschermt en hydrateert de droge en gevoelige huid zeer intensief. Bevat calendula en shea butter voor een optimale bescherming voor de droge en gevoelige huid. Omdat ik een potje niet echt hygiënisch vind gebruik ik een spateltje. Ik betaalde euro 3,99 voor 50 ml. Deze crème gebruik ik ook voor de nacht en dat werkt prima voor mij.

 

Ik ben blij met deze producten en vind het echte budgettoppers. Wellicht is het ook iets voor jou?

Liefs xxx

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *