Serie of film

Guilty pleasure tip! Virgin River op Netflix

Ben je toe aan even een ontspannend rustmomentje maar weer je niet hoe deze in te vullen? Lees dan even door, wie weet is dit ook wat voor jou! Onlangs zag ik dus een leuke tip voorbij komen op ‘adorable books’ een Nederlandse boekenblog gerund door vier dames. Een leuk blog waar recensies van allerlei soorten boeken, films en series voorbij komen.

De tip die ik voorbij zag komen sprak me eigenlijk meteen aan en daarom besloot ik de serie te gaan kijken. Ik heb het over ‘Virgin River’ op Netflix.

Niets teveel gezegd want wat een leuke serie is dit! De serie neemt je mee naar een klein dorpje Virgin River. Ik vind de serie zo leuk dat ik hem vandaag als tip wil delen op Daanslife.nl.

Virgin River, het is een nieuwe serie op Netflix. Deze Netflix original blijkt een boekverfilming te zijn. De boeken zijn geschreven door Robyn Carr en in het Nederlands zijn er 20 boeken uitgegeven. Zeker ook de moeite waard om te lezen, denk ik. Ik heb ze in ieder geval zelf op mijn ‘wil ik lezen’ lijst gezet.

Maar even terug naar de serie op Netflix. Waar gaat Virgin River eigenlijk over?

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

Oké, ik geef het toe, vanaf de eerste aflevering ben ik fan. Nou ja, eigenlijk werd ik al enthousiast toen ik de trailer bekeek. Het is een fijne meeslepende serie. Echt een tip voor als je even je gedachten wilt verzetten of als je gewoon even wilt ontspannen. 

Bekijk hier de trailer van Virgin River

Seizoen één van deze serie bevat tien afleveringen die ieder ongeveer een uur duren. Ik heb begrepen dat het tweede seizoen ook al gefilmd, hopelijk kunnen we die ook snel bekijken. Ik ben er klaar voor. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *