Beauty

Eyeliner

Ik ben dol op eyeliner. Ik vind het echt heel mooi als ik een opgemaakte dame zie met zo’n mooi streepje boven haar ogen. Alleen om het bij mezelf te doen was niet zo’n succes. Ik kon er gewoon niet mee overweg, had er altijd problemen mee. Als ik het boven mijn ogen aanbracht zat ik meteen onder de zwarte vlekken en ging ik als een Pandabeer door het leven.

Als alle andere dames er zo mooi uit konden zien met eyeliner, waarom lukte het mij dan niet? Ik had dus een persoonlijke missie………op zoek naar een eyeliner voor mijzelf die werkt. Nadat ik er een aantal had uitgeprobeerd was ik nog steeds niet wijzer en werd ik ook niet blijer.

Een paar weken geleden was ik bij een winkel waar ze dure parfum en dure cosmetica verkopen. Daar vroeg ik om advies. Nadat ik het hele verhaal had uitgelegd, keek de verkoopster me diep in de ogen aan en vervolgens draaide ze nerveus wat heen en weer. Vervolgens fluisterde ze in mijn oor……….. “Dit mag ik je natuurlijk helemaal niet vertellen, dat begrijp je natuurlijk wel, maar ik koop voor mezelf altijd de waterproof eyeliner van Essence bij het Kruidvat. Hij kost drie euro en ik gebruik deze al jaren met veel plezier. Het is de eyeliner met het blauwe dopje. Hij is echt heel goed”.

essence-waterproof-liquid-eyeliner-in-blackDolblij met dit advies ging ik natuurlijk meteen naar het Kruidvat  om meteen op zoek te gaan naar mijn inmiddels felbegeerde eyeliner. Gelukkig vond ik hem al snel in het Essence schap. Eenmaal thuis ben ik hem meteen uit gaan proberen en wat denk je? Het werkt! Eindelijk zie ik er niet uit als een Pandabeer. Eindelijk kan ik ook zo’n mooi streepje boven mijn ogen. Ik ben een gelukkig mens.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *