Persoonlijk

Datingsite ?

Laatst vroeg Ewout me ietwat bezorgd; “Daan, ik heb die blog nu voor je gemaakt en je schrijft er op los nu. Uhm, ik vraag me af…….wanneer ben ik aan de beurt?” Nou schat, hier is ie dan………. je bent aan de beurt.

datingsiteEwout en ik hebben elkaar leren kennen via internet. Allebei lid geworden van een Christelijke Datingsite, een profiel aangemaakt, fotootje erbij……..zo gezegd, zo gedaan. Een beetje ongemakkelijk vond ik het wel, een hoop singles bij elkaar en dan maar hopen dat er iemand tussenzit waar je een klik mee hebt. Na een aantal mislukte pogingen met altijd een hoop gedoe had ik er wel genoeg van en was ik het goed zat. “Dan maar geen relatie”, was mijn nieuwe motto. Ik was nog wel lid van de Christelijke Datingsite en had inmiddels ook vrienden leren kennen die samen een stel vormden. Onderling werd er ‘s avonds gechat in de speciaal ingerichte chatroom op de site. Dat was altijd erg gezellig en bovendien voelde ik mezelf niet zo alleen nadat ik de meiden naar bed had gebracht ‘s avonds.

Op een avond zat ik gedachteloos wat te klikken op de profielen van deze Datingsite. En zo kwam ik terrecht op Ewout zijn profiel. Als een soort ingeving kreeg het gevoel dat dit wel eens de ware zou kunnen zijn. En dat bleek ook zo te zijn. Alle mooie beloftes die Ewout op zijn profiel had weergegeven over attent zijn, bloemen geven of onverwacht met een cadeautje of een verrassing komen blijkt nu ruim vijf jaar later best een uitdaging voor hem te zijn. Ook het feit dat hij afgelopen week stiekem dit artikel al had gelezen staat hem natuurlijk niet zo netjes, al vertelde hij me wel meteen dat hij dat had gedaan. Ik houd dus van hem. Zielsveel! Ik houd van zijn humor, van zijn woordgrapjes en zelfs van het feit dat hij altijd door een film heen kletst met commentaar. En bovenal houd ik van hem omdat ik zie en merk dat hij ook van mij houdt. Die basis liefde, gewoon omdat ik ben wie ik ben, omdat hij me niet probeert te veranderen maar me laat zijn wie ik ben………gewoon ik, gewoon mezelf.

Ewout, dank je wel lieve schat, je hebt me het vertrouwen in de liefde teruggegeven. Ik houd van jou! Met jou wil ik oud worden.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *