Persoonlijk

Druk, druk, druk

Een drukke tijd! Althans, zo ervaar ik het op dit moment. Ik ben net mijn derde werkweek ingerold bij mijn nieuwe werkgever en dat slurpt de nodige energie merk ik. Het grote voordeel hiervan is dan natuurlijk weer dat ik als een roosje slaap ‘s nachts. Nou ja, roosje… Ik lig meer in een soort coma want volgens mij kun je een kanon naast me afschieten en zelfs dan word ik niet wakker.

Sommige dingen veranderen nooit hier in huis, zo zit mijn oudste stiefzoon bijvoorbeeld nog steeds zeer passief voor zijn computer om zeer actief te gamen. Van zijn baantjes is helaas niks terecht gekomen om de één of andere reden die mij niet geheel duidelijk is. Voor wat hem betreft staan al mijn pijlen gericht op september dit jaar als hij zal beginnen aan zijn HBO opleiding.

De grote verandering hier zal op 2 mei gaan plaatsvinden. Groot feest want Ewout en ik zullen dan gaan trouwen. Omdat Ewout niet op zijn knieën was gegaan en daar van onze vrienden commentaar op kreeg, heeft hij het op Valentijnsdag echt helemaal goedgemaakt. Met een prachtige ring ging hij voor me op de knieën en vroeg me heel romantisch ten huwelijk. Ik ben in de wolken!

En dus is het tussen de bedrijven door hier ook heel druk met het regelen van ons komende huwelijk. Leuk, gezellig, cool maar ook vermoeiend.  Best een gedoe, zo’n feestje regelen.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *