Persoonlijk

Rennen

Ik ben afgelopen week een nieuwe uitdaging aangegaan. Sinds zaterdag loop ik namelijk hard. Nou ja, nog niet helemaal hard. Ik doe een poging.

Omdat ik wel precies één dag in dienst was bij mijn nieuwe werkgever, was ik de gelukkige dame die voor haar verjaardag voor een prachtig bedrag aan VVV cadeaubonnen kreeg. Dat krijgt iedereen bij deze werkgever voor zijn of haar verjaardag. Hoe geweldig is dat?

Dus ben ik met mijn bonnen naar Runnersworld in Bussum geweest voor hardloopschoenen. Ik had het eerst geprobeerd bij Runnersworld in Amersfoort maar daar kon ik weer rechtsomkeert maken omdat ze geen VVV cadeaubonnen accepteren. Gelukkig doen ze dat bij Runnersworld in Bussum wel. Wat een geweldige man werkt daar. Geduldig liet hij me door zijn winkel rennen terwijl hij een opname en voetscan maakte van mijn voeten. Nadat hij het resultaat zorgvuldig bestudeerd had, kreeg ik een paar Maxima blauwe met fluorroze sneakers aan. En heerlijk dat ze zitten. Dolgelukkig ging ik met mijn nieuwe schatjes naar huis.

En afgelopen zaterdag begon dus mijn avontuur. Renate Wennemars heb ik als gratis cadeautje mogen downloaden omdat ik me had geregistreerd op de site van Runnersworld en dus begeleid zij mij nu in zeventien lessen naar conditie zodat ik 5 kilometer achter elkaar kan hardlopen.

Voordat het echt zover is, zal ik nog heel wat spierpijn en kramp in mijn kuiten moeten verdragen. Ik heb nu mijn tweede les achter de rug en ik heb me toch een spierpijn! Maar goed, de aanhouder wint, ja toch? Ik ben ervan overtuigd dat het me gaat lukken. Ik ga het volhouden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *