Lifestyle

De beste…..

Met al dat geklus in het nieuwe huis de laatste tijd hebben we natuurlijk ook mogen schoonmaken. Laatst waren we met een ploegje mensen aan de schoonmaak, een gezellige bezigheid zo met z’n allen. Het was erg stoffig geworden dus zeker geen overbodige luxe om eens flink met de sopdoek aan de slag te gaan. Als je met een ploegje aan de gang bent, kom je erachter dat ieder zijn of haar eigen favorieten heeft wat schoonmaakproducten betreft. Na die middag heb ik zelf de som op de proef genomen en ben ik eens wat favorieten van anderen uit gaan proberen. En niet zonder gevolgen want ik heb een paar producten aan mijn lijst met “toppers” toe mogen voegen. Deze toppers van mijn favorietenlijst wil ik nu graag met jullie delen op Daanslife:

  • Dasty antikalk in de paarse spuitfles. Ik ben fan! Een vriendin gebruikt dit merk en ze kwam me laatst helpen met schoonmaken in ons nieuwe huis. Wist je trouwens dat dit merk een eigen fanclub heeft? Vol verbazing heb ik gelezen over de fanclub op internet. Ergens begrijp ik het wel want al deze mensen zijn  net als ik gewoon ook fan! Er zit 750 ml in een spuitfles en het is te koop bij Wibra voor euro 2,99 per fles. Superspul! Het kalk verdwijnt echt als sneeuw voor de zon. Al denk ik wel dat je het goedje niet al te lang moet laten intrekken. Meteen maar aan de slag als je met deze antikalk bezig bent.
  • Dettol allesreiniger power&fresh. Ik ben zelf al een paar jaar een trouwe koper van dit blauwe goedje in de transparante fles. Het ontvet echt heel goed en bovendien ruikt het ook erg lekker. Een fles Dettol koop je voor euro 2,61 bij Jumbo.
  • W5 de gele allesreiniger van Lidl. Dit is een supergoede ontvetter, ruikt niet heel bijzonder (bescheiden citroengeur en wat mij betreft is dat prima). Deze allesreiniger schuimt gelukkig niet zo heel erg en doet zijn werk dus echt goed. Je koopt voor euro 0,99 een fles bij Lidl. Een goed product voor een fijn prijsje. Voor dit geld krijg je een fles met 1,25 liter allesreiniger, lekker veel dus!
  • Dasty ruiten & oppervlakken in de roze spuitfles. Ook dit is een heel fijn product wat ik ben uit gaan proberen nadat mijn vriendin met haar spuitflessen als een wervelvind door mijn nieuwe huis ging om mijn huis schoon te maken. En ik moet  eerlijk bekennen dat ook ik erg blij word van de resultaten met deze roze spuitfles Dasty. Moeiteloos en zonder strepen maak ik mijn glazen douchedeur en mijn spiegel schoon met een wisser voor de ramen (niet vegen met een doek want dat geeft helaas wel strepen). Er zit 750 ml in een spuitfles en het is te koop bij Wibra voor euro 2,39 per fles. Fijn spul om te gebruiken en het ruikt erg lekker. Ik ben erg blij met de tip die ik kreeg.

Dit zijn mijn vier favorieten die ik standaard in huis heb staan. Heb jij ook favorieten waar je echt fan van bent? Laat het me alsjeblieft weten, ik ben benieuwd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *