Beauty,  Budget

Budget “beauty toppers”

Een paar weken geleden was ik op de verjaardag van mijn neefje en werd me voor Daanslife gevraagd welke mascara nou goed is. Op dat moment besloot ik dat het weer hoog tijd is om wat budget toppers te delen op het gebied van beauty. Vandaag wil ik er graag twee met jullie delen.

Allereerst een mascara, dit is de “sculped volume” variant van het merk Essence. Voor slechts 2,99 euro heb ik deze mascara gekocht bij Kruidvat en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik breng zelf altijd twee laagjes mascara aan op mijn wimpers. Met sommige mascara’s heb ik dan het probleem dat er “stukjes” van mijn wimpers afbrokkelen in de loop van de dag. Herkenbaar? Ik vind dit een lastig probleem want aan het eind van de dag zie ik er dan meestal uit als een soort van pandabeer. Een echte “show stopper” wat mij betreft want zo’n mascara zal ik niet opnieuw kopen. Verder verwacht ik van een goede mascara dat hij geen klontjes in mijn wimpers achterlaat. Deze mascara voldoet aan de eisen die ik hierboven benoem. Als ik dan ook nog even de vriendelijke prijs erbij bedenk is dit wat mij betreft een echte budget topper!

Nog een topper die ik vandaag met jullie wil delen en dat is de 100 ml eau de toilette “Bright Rose” van modehuis Zara. Voor 12,95 euro heb ik deze eau de toilette gekocht bij Zara in Amersfoort. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede budgetgeur en vond deze fles dus na een behoorlijke zoektocht. Ik gebruik deze geur nu ongeveer twee maanden en ik ben enthousiast. Hij lijkt overigens wel erg veel op de geur Narciso Rodriguez – “for her” heb ik begrepen. Ik heb namelijk al meerdere keren de vraag gekregen of ik Narciso draag. Niet dus, het is “Bright Rose” van Zara.
Het is een bloemig eau de toilette. De geur bevat noten van roos, muskus en patchouli. Hou je ook van een vrouwelijke en elegante geur dan is het zeker de moeite waard om bij Zara te gaan snuffelen. Wellicht is het ook een topper voor jou? Om de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Wat zijn jou budget toppers? Ik zou leuk vinden als je ze met me wilt delen in de reacties.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *