Persoonlijk

Bezige bij

Met een nieuwe baan sinds anderhalve maand en een huwelijk op de agenda is het best bedrijvig de laatste tijd. Het kost me best wat energie om weer full time te werken en samen met Ewout de bruiloft te regelen en om niet te vergeten ook het huishouden. Want dat gaat natuurlijk ook allemaal gewoon door. Het gebeurt dan tegenwoordig ook regelmatig dat ik ‘s avonds op de bank lig te slapen. Correctie, ik lig  te snurken! Dat tot grote hilariteit van de kids in huis die het opmerken. Dat zijn ze natuurlijk lang niet allemaal hier en dat komt dan natuurlijk weer door de me, myself and I puberfase. Maar goed, dat even terzijde. Jullie merken het natuurlijk ook want de laatste tijd schieten de blogs er hier op de site ook regelmatig in.

Eigenlijk gebeurt er zoveel de laatste tijd en toch ontbreekt het me soms aan inspiratie om te schrijven. Zal het toch de vermoeidheid zijn die me af en toe parten speelt? Ik hoop dat jullie het me niet kwalijk nemen. Ik weet zeker dat als de drukte rondom de bruiloft voorbij is en als ik mijzelf in mijn nieuwe job als een visje in het water voel het weer helemaal goed komt.

Om even aan alle drukte te ontsnappen heb ik een paar weken geleden weer eens voor het eerst een boek uit de kast gepakt. Lekker even weg en helemaal in het boek kruipen is voor mij echt een goede manier om te ontspannen heb ik gemerkt. Op dit soort momenten vraag ik me dan altijd weer af waarom ik niet vaker lees. Gek is dat toch, soms heb ik tijden dat ik echt veel boeken achter elkaar lees en zo kan ik ook weer maanden geen boek aanraken. Ik blijf mezelf wat dat betreft af en toe echt verbazen met dit soort dingen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *