Budget

Budget – Lekker geurtje

Een lekker geurtje voor weinig! Daar word ik nou blij van.

Zaterdag liep ik in de Douglas. Ik had wat dingetjes nodig en als ik alleen ben neem ik het er eventjes van en ga lekker rondsnuffelen. Ik was al een tijdje niet bij Douglas geweest en best benieuwd wat voor nieuws ze allemaal in de winkel hadden.

Tot mijn verbazing stonden er voor in de winkel grote bakken met geurtjes voor een lage prijs. De prijzen kwamen niet boven de tien euro uit. Nou voor zo’n zacht prijsje wil ik best wel een geurtje uitproberen. En dus besloot Pearl van La Rive mee te nemen. Een mat witte fles met een glimmend steentje van swarovski erin verwerkt. Dat maakt de fles wel heel erg chique vind ik. Bovendien zit er 75ml eau de parfum in, lekker veel dus en dat voor een tientje!

De geur is een bloemig die overigens blijft echt goed hangen. Extra bijspuiten is dus niet nodig. Ik heb hem gisterochtend opgespoten en ‘s avonds was hij nog duidelijk aanwezig. Een echte topper dus voor jezelf of om iemand cadeau te doen. Ik zou zeggen; even bij Douglas snuffelen als je in de buurt bent.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *