Persoonlijk

Kleine meisjes worden groot

Vandaag is mijn kleine meisje jarig. Mijn jongste dochter wordt namelijk vandaag veertien jaar. En met veertien jaar ben je dus niet zo klein meer. Ik merk aan mezelf dat ik hier toch wel wat moeite heb de laatste dagen. Ineens vind ik het namelijk allemaal wel heel erg snel gegaan met dat groot worden. Het staat me nog zo op mijn netvlies dat ik haar voor het eerst in mijn armen kreeg. De hele bevalling was minder maar goed met het resultaat was ik wel superblij en gelukkig; een klein, lief, schattig en goed gevuld meisje. Ja, ze had het duidelijk goed gehad in mijn baarmoeder. Haar zou ik echt voor geen goud meer willen missen in mijn leven.

Mijn kleine meisje wordt dus groot. Ik moet er echt nog aan wennen dat ze geen klein meisje meer is. Mijn kleine avonturier die altijd smerig onder de modder uit de speeltuin kwam, mijn kleine meisje dat nooit ergens bang voor was en heel stoer in bomen klom. Mijn kleine driftkikker is niet klein meer. Nee, ze is nu toch echt uitgegroeid tot een mooie jonge vrouw met haar veertien lentes jong. En wat ben ik trots op haar. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve schat van me!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *