Persoonlijk

Weer op weg…

Het is alweer een tijd geleden dat ik een blog heb gepost. En waarom? Geen idee. Ik kan nou niet echt vertellen of het nou kwam door gebrek aan inspiratie, druk op het werk, druk met de kerk of druk thuis met de kids of met mezelf. Ik heb er over nagedacht maar dus zonder echt resultaat. Ik loop al een tijdje rond met het gevoel dat ik toch echt weer eens een blog moet posten maar op de één of andere manier kwam het er dus steeds maar niet van. Tot een nichtje op een dag tegen me zei: “Daan, laatst checkte ik je site en zag ik geen recente posts staan. Je bent toch niet gestopt? Waar blijven je blogs?”

En daarom in de pen en schrijven dus maar! Of beter gezegd; achter het toetsenbord en typen!

Sta jij ’s-morgens ook altijd in de file als je naar je werk moet? En sta jij vervolgens ’s-middags dan ook weer in diezelfde file maar dan de andere kant op omdat je graag naar huis wilt?

Ik ben ook één van die mensen. Tegenwoordig op werkdagen ‘s-morgens en aan het eind van de middag aanwezig op de A1. Bijna een jaar geleden was dat nog de A27 of de A28 want toen ging ik van Amersfoort naar Utrecht en weer terug. Omdat dat echt één groot rampenplan was ben ik uiteindelijk na ruim een jaar een andere baan gaan zoeken omdat ik het file-rijden echt verschrikkelijk vond. Minimaal een uur in de file vond ik toch iets te veel van het goede. Nu rijd ik van Amersfoort naar Naarden en weer terug. Filetijd: maximaal een half uur. Valt eigenlijk best wel mee, toch?

Terwijl ik dit type besef ik me ineens dat ik mezelf iedere ochtend voorneem om zo’n thermosbeker met koffie of thee mee te nemen. Lekker voor onderweg. Wij hebben een paar mooie exemplaren staat. En weer komt het er niet van, ik vergeet het namelijk altijd of ik heb haast, meestal betreft het de laatste. Nu staan onze mooie thermosbekers stopf te happen in de kast. Wat zonde eigenlijk. Dat moet anders, ik ga er morgenochtend echt eentje vullen met koffie of thee en meenemen in de auto. Morgen gaat het lukken, zeker weten. Lekker koffie of thee in de file. Dat is pas een goede start van de dag.

Eén reactie

  • Anne-marike

    Hoi Daan, wat leuk dat je weer post! Wel slordig van mij dat ik ze nu pas weer lees 😉 . Ga door want ik mis de laatste maand update, daar is vast wel iets over te schrijven!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *