Persoonlijk

Selfie gemaakt

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn oudste stiefzoon van ons een opdracht kreeg. Hij moest van ons met de trein naar zijn nieuwe school in Amsterdam om vervolgens een selfie te maken met de Hogeschool Amsterdam op de achtergrond.

De missie is geslaagd. Stiefzoonlief kwam thuis met zijn selfie. Keurig de Hogeschool Amsterdam op de achtergrond en hij in volle glorie ervoor. Stralen dat hij deed…not! Het ontbreekt op deze foto aan alle enthousiasme en vrolijkheid. Maar goed wij zijn blij want na een paar dagen aandringen is hij er toch op uitgetrokken en begonnen aan zijn avontuur die dag.

Dat ging alleen niet geheel zonder slag of stoot. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen weten we nog niet helemaal precies maar met het kaartje regelen via zijn OV kaart was hij één klein dingetje vergeten. Namelijk het activeren van zijn OV kaart voor de trein. Hij heeft zijn OV kaart in de kaartjes machine gedaan om vervolgens een voor ons zeer onduidelijke actie te doen waarin hij zijn OV kaart niet geactiveerd heeft voor het reizen met de trein. En dat met het gevolg dat hij bij controle van de conducteur op de terugreis bij station Breukelen eruit werd gezet met de mededeling: “jongen, je gaat eerst een kaartje kopen en daarna mag je pas weer in de trein”.

Dus dat is hij toen maar gaan doen. Met behoorlijke vertraging kwam ons heerschap uiteindelijk thuis na zijn avontuur. Daar moest hij natuurlijk toch wel even van bijkomen.

Begin juni mag hij weer. Hij wordt dan op zijn nieuwe school verwacht voor een open dag. Tot die tijd verwachten we geen spontane treinreisjes…of we moeten zelf weer wat bedenken en op zijn planning zetten.

 

Eén reactie

  • Marijke

    Hij zou Woerden kunnen proberen, alleen wel lopen vanaf het station, wordt niet gehaald.
    Misschien de 11e juni overdag ???????
    We zijn benieuwd

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *