Beauty

Miss Dior Rose N’ Roses

‘Creëer een parfum dat naar de liefde ruikt’, Christian Dior. Miss Dior is een ode aan de liefde, een symbool van absolute vrouwelijkheid voor Dior in de geest van de couture.

Een handgemaakte geur met een moderne, uitdagende en elegante persoonlijkheid.

Vanwege mijn verjaardag ontving ik van de week een kortingsbon van vijf euro via de post van Ici Paris XL. Daar word ik blij van. Gewapend met bon en met de VVV-cadeaukaart van vijfentwintig euro die ik met Kerst ontving als bedankje voor mijn vrijwilligerswerk bij de bieb in Boskoop ging ik op weg. Op naar de parfumerie in Alphen aan den Rijn.

Jarenlang was ik groot fan van het parfum ‘Love’ van het huis Chloé. Echt, ik had nog nooit zo’n lekker geurtje geroken. Ik was er meteen dol op en kocht een fles! Helaas kwam er een aantal jaar geleden een eind aan dit parfumgeluk toen het huis Chloé besloot te stoppen met de productie van ‘Love’. Ik ben daarna nooit meer een geur tegen gekomen waar ik opslag verliefd op werd. ‘Rose N’ Roses’ vind ik erg lekker ruiken. Deze nieuwe geur is net op de markt en ik moet het even gezegd hebben: ‘ik word hier blij van’.

Wat Dior er zelf over zegt:
De frisheid van een mix van verse en gekleurde bloemblaadjes, de levendige energie van citrusachtig dauw.
Miss Dior Rose N’ Roses is een florale en sprankelende geur met een overvloed aan rozen uit Grasse, verfrist met een vleugje bergamot en geaccentueerd door de intensiteit van de geurnoot van witte musk.
De levendige essence van geranium verfijnt de compositie met haar citroenachtige aroma’s om de onweerstaanbare geur van een eindeloos veld met bloemen trouw na te bootsen. Een heldere roze kleur verandert in een geur dat je pakt en niet meer loslaat.

Miss Dior Rose N’ Roses brengt ons direct in het midden van een oneindig bloeiend bloemenveld. Een overvloed aan absolue en essence van prikkelende en levendige rozen uit Grasse en Damascus rozen kleuren de compositie. De frisheid van verse en kleurrijke bloemblaadjes.

Eigenlijk kan ik alleen maar zeggen; ‘ga even snuffelen in de parfumerie’ maar om toch een idee te krijgen, dit zijn de ingrediënten:

Topnoten:      Een absolue en essence van de rozen uit Grasse en Damascus rozen

Hartnoten:     Mandarijn uit Italië, bergamot en geranium essence

Basisnoten:    Witte musk

Even nog terug naar de roze kleur die verandert in een geur en die vervolgens niet meer loslaat; zo werkt het in ieder geval wel bij mij. Dit is een geur die vanaf het begin niet overheerst en dat ook niet zal gaan doen. Het geurspoor wat ‘Rose N’ Roses’ achterlaat is zacht, fris en bloemig tegelijk. Ik heb hetzelfde gevoel van een ‘schone’ geur wat me bij ‘Love’ van Chloé zo trof. Miss Dior Rose N’ Roses, je mag blijven wat mij betreft.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *