Lifestyle

Filmtips van oudste: Safe Haven – The Longest Ride – The Lucky One

Oudste heeft een grote hobby en dat is films en series kijken. Vandaag een paar feelgood filmtips van oudste waarbij ik haar echt alleen maar kan aanmoedigen: wil je alsjeblieft nog meer van die fijne films met me delen?

9200000013714468Safe Haven, een romantisch drama om bij weg te dromen.
De jonge, mooie en mysterieuze Katie (Julianne Hough) probeert een nieuw leven op te bouwen in een klein Amerikaans stadje met een hechte gemeenschap. Door haar verleden is het voor Katie een hele stap om mensen te vertrouwen. Maar als ze de aantrekkelijke Alex (Josh Duhamel) ontmoet, een weduwnaar met twee jonge kinderen, verandert alles. Voorzichtig laat ze de liefde toe en wordt ze verliefd op Alex. Maar dan komen er geheimen naar boven, die haar hele leven weer op z’n kop zetten. Katie moet vertrouwen op de kracht van de liefde en wordt genoodzaakt bepaalde keuzes te maken.
Ik leefde echt mee met Katie, het is een tranentrekker dus als je net als ik “dicht bij het water woont” hou dan je zakdoeken bij de hand, die heb je namelijk nodig. Mooie film, dit is echt een film die ik vaker wil zien.

 

9200000065118216In The Longest Ride zijn twee liefdesverhalen met elk hun eigen uitdagingen met elkaar verweven. De liefde tussen voormalig rodeokampioen Luke (Scott Eastwood) en de studente Sophia (Britt Robertson) wordt op de proef gesteld. Luke wil een comeback in de rodeowereld, terwijl Sophia een droombaan in de kunstwereld van New York krijgt aangeboden. Zij komen op een bijzondere wijze in contact met Ira (Alan Alda), een innemende man die zijn herinneringen aan zijn geliefde vrouw met hen deelt. Het inspireert Luke en Sophia, maar zal de liefde ook overwinnen?
Wat een prachtig verhaal! Ik zat meteen “in” de film en droomde er werkelijk in weg. Ja, deze vond ik echt geweldig.

 

 

1002004012949774En dan tot slot “The Lucky One”. Deze laatste film is mijn favoriet. Ik vond deze echt meer dan geweldig.
Na zijn terugkeer uit Irak gaat marinier Logan Thibault (Efron) in North Carolina op zoek naar de onbekende vrouw op de foto die tijdens de oorlog zijn leven redde.

Dit zijn allemaal verfilmingen naar de bestsellers van Nicholas Sparks. Ik hoop dat jij er net zo van geniet als ik heb gedaan.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *