Persoonlijk

Fijne Eerste Kerstdag iedereen

kerstkatrienEerste Kerstdag! Ik hoop dat iedereen deze dag met een hoop gezelligheid en met een “happy feeling” zal doorbrengen.

Ik heb het al in een eerdere blogpost verteld; wij gaan in de loop van de dag richting Woerden om gezellig samen te zijn met de familie van Ewout. Maar eerst ben ik vanmorgen in de kerk om samen met mijn een “lichtcollega” het licht te verzorgen tijdens de gezinsdienst. Een dienst die vanmorgen vooral verzorgt wordt door de kinderen. Gisteravond waren we ook in de kerk voor onze Kerstavonddienst. Ook toen heb ik, samen met mijn lichtcollega het licht verzorgt. Voordat het zover was, is er veel werk verzet. Zo heeft Ewout afgelopen week vier extra grote lampen opgehaald in Zuid-Limburg. Deze lampen zijn door een vriend van onze kerk aangekocht via een veiling. Deze vriend heeft vervolgens ook nog een ritje Zeeland en een ritje Limburg gedaan om extra onderdelen te halen voordat we de lampen van 40 kilogram per stuk konden installeren aan het plafond. Op de achtergrond is er veel werk verricht voordat we dus het licht konden laten schijnen. Maar we zijn met z’n allen supertrots en blij met het resultaat. Samen met de aanbiddingsband, het beamer- en audioteam hebben we een mooie dienst neergezet. En last but not least de preek van onze voorganger mag ik natuurlijk niet vergeten want die was als altijd, erg goed.

Voor de kerk hebben we trouwens een levende Kerststal staan. Een waar spektakel! Voor degene die vanmorgen even wil komen kijken, het adres is: Rafael Amersfoort, Kosmonaut 2 te Amersfoort.kerststal

Lieve allemaal, ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe vandaag met heel veel liefde en vooral gezelligheid.

Cheers!

2 reacties

 • Ellen

  Hoi Daan,
  Vrijdag meteen je link opgeslagen… Maar ja tijd om te lezen nu pas.
  Vond het donderdag avond erg gezellig om met je te kletsen!
  Fijne dagen en geniet van jullie wel verdiende vakantie.
  Groetjes Ellen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *