Geloof

En wat doe jij tijdens de preek?

Vandaag dan de blogpost welke ik vorige week beloofde te schrijven. Zoals ik al vertelde was ik met onze kring in onze kerk omdat we aan de beurt waren om de kerk schoon te maken. Tot mijn verbazing kwamen we daar toch wel bijzondere dingen tegen in de kerkzaal.

Zo zoefde ik met mijn Henri stofzuiger door één van de rijen en zag dat iemand zijn nagels had zitten knippen. Die had zich blijkbaar zitten vervelen tijdens de preek?

Eén van mijn “kringmaatjes” stuitte tijdens haar reis met haar Henri stofzuiger ineens op een stoel middenin een rij die onder het kaarsvet zat. Degene die daar heeft gezeten is zeker zelf Advent kaarsen aan het branden geweest tijdens de preek?

En dan het snoep! Welke snoepjes eet jij tijdens de preek? Tijdens het stofzuigeravontuur door de rijen in de kerkzaal hebben we een zeer uitgebreid collectie snoepjes en snoeppapiertjes gevonden.

Zoveel mensen, zoveel smaken denk ik maar. Al dan niet met bijzondere bezigheden tijdens de preek.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *