Persoonlijk

Daan I en Daan II

Ik heb een vriendin die net als ik Daniëlle heet. Vriendinnen zijn we dus en bovendien oud-collega’s. Ruim zeven jaar hebben we samen bij dezelfde werkgever gewerkt. De Daantjes werden we genoemd. In de tijd dat ik in Wormerveer werkte hebben we lange tijd hetzelfde werk gedaan. Daan was Daan I en ik was Daan II om het wat gemakkelijker te houden voor iedereen.  Eind 2012 heb ik mijn toenmalige baan in Wormerveer verruild voor een baan bij een Oer Hollands bedrijf in Utrecht.

Eenmaal verhuisd naar Amersfoort en met een nieuwe baan in Utrecht was het gelukkig niet uit het oog uit het hart. Daar waar ik echt wel een aantal vriendinnen ben kwijt geraakt omdat “uit het oog uit het hart” helaas nou eenmaal vaak de harde werkelijkheid is, heeft mijn vriendschap met Daan mijn verhuizingen goed doorstaan. Op een ander level welliswaar want natuurlijk zien we elkaar niet meer iedere dag.

Tegenwoordig gaan we daarom eens in de twee à drie maanden uit eten met z’n tweetjes. Dan pakken we de kaart van Nederland erbij en zoeken een plaats uit die voor Daan net zover rijden is als voor mij. We rijden elkaar dan als het ware tegemoet. Zorgvuldig zoeken we onze restaurantjes uit voor een “bij-klets-avond” met lekker eten. Dit doen we nu ruim een jaar tot tevredenheid van ons allebei.

Leuke restaurantjes zal ik via blogposts langs laten komen als tip! Want Daan en ik gaan dit namelijk nog wel even volhouden, we hebben elkaar nog steeds genoeg te vertellen.

Daan, hier is dan dus de blogpost over jou. Dank je wel dat je al zoveel jaren mijn lieve vriendin bent. Ik ben blij en dankbaar dat onze vriendschap zo sterk is. Love you x (P.S. Ik weet dat je het leest, like je deze blogpost nu wel?)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *