Budget

Budgettip – Jeans van Hema

Ik ben niet zo groot, 1.64 m. Klein van stuk zeg maar gerust. Verder heb ik voor in de rij gestaan toen onze lieve Heer de bovenbenen, kuiten, dijen en billen uit heeft gedeeld. Het zal je dus vast niet verbazen dat ik vaak tegen problemen aanloop als ik nieuwe broeken moet kopen. Ze zijn of te lang qua lengte of te wijdt in mijn taille, het gaat eigenlijk nooit zonder gedoe. Zelf word ik daar wel redelijk moe van en dat heeft als resultaat dat ik het heerlijk vind om jurkjes en shirtjes te shoppen maar ik krijg vlekken in mijn nek als ik broeken moet kopen.
Shoppen is leuk zolang het dus maar geen broeken zijn, dat is zo’n beetje mijn motto.

images-18Totdat ik een tijdje geleden bij Hema een skinny jeans kocht. Deze zat meteen goed en had ook de goede lengte. Bovendien was hij ook helemaal niet duur. Ik was dus helemaal blij met mijn aankoop. Inmiddels heb ik heel wat broeken “versleten” en ben nog steeds erg blij met de broeken van Hema. Gisteren heb ik een grijze jeans gekocht en ook deze zit weer prima. En dat voor maar 19 euro. Voor mij een echte budgettopper.

Heb jij ook een budgettopper? Ik zou het leuk vinden als je hem deelt in de comments onder dit bericht. Dank je wel.

Liefs xxx

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *