Afsluiten en een nieuw begin

Ik heb een nieuwe baan. Op 29 november was het ineens een feit. Het ging ineens allemaal heel snel, het was alsof ik in een sneltrein was gestapt. Zo voelde het in ieder geval.

Half november werd ik gebeld door een dame. Ze had een leuke baan voor me op het oog en was ervan overtuigd dat ik een 100% match zou zijn. Of ik interesse had. Nu kwamen Ewout en ik op dat moment net van een crematie dus mijn hoofd stond er eigenlijk helemaal niet naar.

Omdat ik maximaal 32 uur wil werken is voltijd geen optie voor mij. In eerste instantie heb ik deze job dus afgewezen omdat ze iemand zochten voor vijf volle dagen. Ik weet nog dat ik dacht: “Toch geen 100% match.”

Twee dagen later werd ik weer gebeld. Of ik toch op gesprek wilde komen want het bedrijf is echt geïnteresseerd en ik mag 32 uur in de week komen werken. Diezelfde week ga ik op kennismakingsgesprek. De dame blijkt gelijk te hebben want de klik is er duidelijk. Ik voel hem en hij blijkt wederzijds te zijn.  Een tweede gesprek volgt en dan gaat het ineens snel.

Het is inmiddels 30 november, ik ben aangenomen dit betekent mijn baan bij mijn huidige werkgever opzeggen anders kan ik niet op 2 januari starten.
Mijn baan, waar ik met gemengde gevoelens naar kijk.
Mijn baan, waar ik mijn werkzaamheden en mijn collega’s van mijn afdeling echt heel erg ga missen.
Mijn baan, waar ik ook mezelf zo ben tegengekomen waardoor ik uiteindelijk toch deze beslissing heb genomen.

Niet op zoek gegaan, het is letterlijk zo uit de lucht komen vallen. Maar het is goed zo, ik ga deze uitdaging aan. 2017 wordt voor mij een superspannend jaar voor mij met nieuwe dingen.

3 thoughts on “Afsluiten en een nieuw begin

 1. Chantal

  Daan…. ik ga je missen daar !!!! Hopelijk zie ik je volgende week nog een keer om gedag te zeggen!!!

 2. Jane

  Super. Mooi om zo benaderd te worden.
  Een knipoog van boven.

 3. karin

  Super voor je, gefeliciteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>