Persoonlijk

Uit het plastic………

motor-theorieMijn oudste stiefzoon heeft besloten dat hij zijn motorrijbewijs gaat halen. Voordat hij zijn eerste praktijkles kan gaan volgen moet hij eerst zijn theorie halen. Althans, dat is wat wij van hem hebben begrepen. En dus heeft hij hiervoor een boek met DVD besteld. Hij heeft namelijk besloten dat hij het zelf gaat doen en geen klassikale lessen wil volgen. Nu ligt het boek met DVD netjes in het plastic klaar voor gebruik. Al vier weken nu. Het boek met DVD ligt dus nog steeds prachtig en onaangeroerd in het plastic te wachten op zijn gebruiker.

Mijn compliment naar stiefzoonlief dat zijn boek en DVD er toch wel heel prachtig uit ziet zo in het plastic verpakt, heeft alleen een glimlach en een “Ja, ja, ja, ik weet het” tot gevolg gehad.

Afgelopen donderdag hebben ook wij het “heerlijk avondje” op vijf december gevierd. Wij hebben gezellig gefondued en tijdens de fondue pakjes aan elkaar gegeven. Ik vond het een heel gezellige avond. Eén van de cadeautjes die stiefzoonlief kreeg was een dubbele Donald Duck Pocket. Vol verbazing keek ik toe hoe hij heel enthousiast het plastic meteen na het uitpakken wilde verwijderen. Gelukkig heb ik dit kunnen voorkomen doordat ik meteen aan hem vroeg waarom hij de Duck Pocket wel uit het plastic wilde halen en zijn theorieboek voor de motorrijlessen niet.DONALD-DUCK_DD_EXTRA-1

Een flauwe glimlach en zijn inmiddels bekende “Ja, ja, ja, ik weet het”, was zijn reactie.

Beide boeken schitteren ons nu prachtig in het plastic tegemoet.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *