Food

Nieuwe favoriet

Ik heb er net mijn laatste werkdag zitten, gisteren was het donderdag en heb ik afscheid genomen van mijn collega’s. Ik ben nog niet helemaal bijgekomen van alles, het is nog niet helemaal geland denk ik.

En dus zit ik nu een beetje beduusd voor mijn laptop en weet niet zo goed wat ik met mezelf aan moet vandaag. Ik heb grote plannenin mijn hoofd en ik heb echt wel uitgekeken naar deze vrije dagen. Nu is het dus zover en zit ik te maar een beetje te zitten en domweg naar mijn scherm te staren. Misschien moet ik gewoon nog een beetje op gang komen.

Maar goed, ik zit dus nu aan mijn eettafel met mijn grote rode thermoskan vol heet water en een doosje Green Tea Coconut bij me. Deze thee heb ik van de week nog gescoord van de bonnen waarmee ik deze laatste maand goedkoper koffie en thee kan kopen. Ik had twee doosjes gekocht, één doosje had ik afgelopen woensdagavond al meegenomen naar onze kringavond van de kerk. Daar waren ze ook al aangenaam verrast over deze thee en vonden ze deze erg lekker.

Ja, af en toe komt er dan een thee voorbij die er echt uitspringt. Green Tea Coconut is dus bi deze mijn nieuwe favoriet! Dat heeft Pickwick goed gedaan! Een aanrader.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *