Persoonlijk

Nieuwe baan

Ik heb een nieuwe baan! Tussen alle voorbereidingen van het licht voor de Kerstdiensten in de kerk, waar ik samen met mijn lichtcollega’s heel druk mee ben geweest, heb ik op maandag 23 december mijn ontslag ingediend bij mijn huidige werkgever.

De week voor Kerst ben ik benaderd door het bedrijf waar ik precies een jaar geleden ook gesolliciteerd had. Ik was toen ook aangenomen en zat vorig jaar in de luxe positie omdat ik kon kiezen tussen twee werkgevers die me allebei graag aan wilden nemen.

Om een lang verhaal kort te maken; ik koos voor de één en achteraf besefte ik dat ik voor mezelf niet de juiste keuze had gemaakt. Maar goed, gedane zaken nemen geen keer. Tenminste, dat dacht ik!

Omdat ik een Christen ben, bid ik voor dit soort dingen. En zo heb ik ook voor deze situatie gebeden. En met resultaat! Ik ervaar het toch wel als een wondertje dat ik, een jaar na dato een mailtje ontvang met de vraag of ik nog interesse in de baan heb. Daar heb ik niet lang over na hoeven denken. Natuurlijk wilde ik dit graag!

En dus ga ik maandag 3 februari aanstaande aan mijn nieuwe uitdaging beginnen.

Wat een zegen! Ik ben blij.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *