Budget

Goede handcrèmes

Ik ben altijd op zoek naar goede producten voor weinig. Ik word altijd blij en gelukkig als ik een product gevonden heb wat goed werkt en waar ik niet veel voor hoef te betalen. Het leven is al duur genoeg vind ik.

Zo heb ik ook een zoektocht gehad naar een goede budget handcrème. Ik heb altijd veel last van die velletjes net naast mijn nagels. Vooral met dit weer valt er bij mij niet tegenop te smeren. Totdat ik ergens op een beautyblog op het internet las over de pot voordeel handcrème van de Etos. Voor nog geen zestig eurocent koop je een grote pot crème bij de Etos. Het is de witte pot met de oranje letters. Er staat voordeel en Etos op de deksel van de pot.

Op een andere beautysite las ik verder ook nog over de paarse tube handcrème van het Kruidvat van de lijn hand therapy. Deze ruikt heerlijk naar perzik, heerlijk! Een kleine tube heb je voor ongeveer een euro, een grote tube kost twee euro vijftig.

Ze werken allebei als een tierelier. Ik ben blij. Vooral in de herfst en de winter zijn dit een crèmes die super goed werken. De handcrème van de Etos trekt iets minder snel in en is wat vetter, deze gebruik ik als ik op de bankhang. De paarse tube zit in mijn tas zodat ik hem altijd bij me heb.

Bye, bye velletjes, jullie behoren tot het verleden. Deze handcrèmes geven veel voor weinig. Aanraders!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *