Beauty,  Budget

Beauty, Budget favorieten

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. De overheerlijke oliebollen, appelflappen en bruisende champagne liggen weer achter ons. Een frisse start van een nieuw jaar vol mooie momenten ligt voor ons. Regelmatig krijg ik de vraag wat mijn favorieten zijn op het gebied van beauty. Om ook op Daanslife het nieuwe jaar goed te beginnen wil ik er vandaag twee met jullie te delen. Het zijn producten die ik al geruime tijd gebruik voor mijn gezichtsverzorging. Deze toppers heb ik al heel wat keren opnieuw gekocht. Buiten het feit om dat ik ze zelf heel fijn vind in gebruik zijn ze ook heel vriendelijk geprijst. Twee vliegen in één klap, hoe fijn is dat!

Als eerste het Micellair Reinigingswater van Garnier. De transparante fles met de roze dop voor de gevoelige huid. Dit product is al jaren één van mijn grote favorieten. Hij reinigt en verwijdert make-up prima. Bovendien wordt mijn huid niet trekkerig als ik mijn gezicht gereinigd heb. Dat vind ik zeker ook heel belangrijk. Ik heb al eerder op Daanslife verteld over mijn huidprobleem “rocacea”, een vervelende aandoening waardoor ik last heb van roodheid en vlekken in mijn gezicht. Mijn eeuwige zoektocht naar een betaalbare crème die geen schade toebrengt aan mijn huid en waar ik niet allergisch op reageer is er één die nog steeds doorgaat. Mijn doel is om producten te vinden waar mijn huid zo rustig mogelijk van wordt en blijft. Dit product van Garnier is er één die ik niet graag meer wil missen in mijn dagelijkse routine. Heb jij een gevoelige huid? Het is zeker de moeite waard om dit watertje eens te proberen. Een grote fles van 400 ml kost rond de euro 6,99 bij de drogist.

Day cream van Skin Science, te koop bij het Kruidvat, is het tweede product wat ik in deze blog met jullie wil delen. Deze dagcreme gebruik ik zelf nu een jaar. Het houdt mijn huid rustig en zorgt ervoor dat ik geen last krijg van vlammende uitbarstingen waardoor ik met pijnlijke en knallende rode wangen kom te zitten.

Dit zegt Kruidvat zelf over dit product: helpt de verstoorde natuurlijke huidflora te herstellen en stimuleert de biologische beschermingsfunctie van de gevoelige en reactieve huid. Het resultaat: een gezonde en stralende huid.

Al met al is dit voor mij een echte topper. Je koopt hem voor euro 5,49 bij Kruidvat. Deze crème zit in een tube van 50 ml met een pompdompje. Hierdoor pomp je de crème gemakkelijk en hygiënisch uit de tube.

Heb jij zelf ook echte favorieten welke je steeds weer koopt en gebruikt voor je gezichtsverzorging? Ik zou het leuk vinden als je ze hieronder wilt delen bij de reacties.

Wil je mijn blog lezen die ik eerder schreef over rocacea? Klik dan hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *