Geloof

Van het licht de diepte in…

Het is tijd! Drie kleine woordjes die voor mij het begin waren voor een grote verandering.

Twee jaar geleden kreeg ik een sterk gevoel en de indruk dat het voor mij tijd was om de diepte in gaan met mezelf. Ik was vastgelopen met dagelijkse dingen thuis maar ook op mijn werk. Niet meer in staat om te relativeren en op een “gezonde” manier naar mezelf te kijken, werd ik steeds verdrietiger en voelde me ongelukkig. Het werd dus hoog tijd dat ik de confrontatie met “mijzelf” aanging.

10635756_781045018627207_7075978223057341646_n

Dat heeft er onder andere voor gezorgd dat ik de basiscursus Cleansing Stream ben gaan doen. Een cursus vanuit de kerk die mij heeft geleerd om op een eerlijke manier naar mezelf te leren kijken. En met behulp van bijbelse principes heb ik mijn “oude karrensporen” leren herkennen en kunnen kiezen voor een nieuw pad. Ik ervaar dit als een proces. Mijn weg die ik mag gaan.

Gaandeweg bleek ik zo goed binnen “Cleansing Stream” te passen dat ik in januari 2017 zal gaan starten met de tweejarige coachingscursus.

Zo gek toch hoe een balletje kan rollen. Ik had namelijk nooit van mezelf gedacht dat ik zou stoppen met de techniek in mijn kerk en de lichtbediening waarin ik met veel plezier actief was.

Deze zomer was het zover dat ik mijn mijn leidinggevende positie van de lichtbediening in de kerk terug heb gegeven maar wel actief bleef in de lichtbediening.

En afgelopen week was het dan zover dat ik ook echt mijn laatste zondagsdienst heb gedraaid in het vaste aanbiddingsteam waarin ik was ingedeeld.

1476398_635422049834400_70981473_n

Dag lichtbediening, het was een eer om de afgelopen vier jaar achter de lichttafel actief te mogen zijn.
Van het licht de diepte in, ik ben benieuwd wat het verder zal gaan brengen.

Eén reactie

  • Berjan Arentsen

    Je was een topper in het technische licht! Je bent een topper in het maken van deze mooie en spannende keuzes en het delen ervan! En je blijft een topper: overal waar jij komt gaat het echte Licht schijnen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *