Beauty,  Budget

Onspanmomentje?

Heb je een momentje voor jezelf nodig? Lees dan zeker even verder, wellicht is dit ook wat voor jou! 

Even tot rust te komen door lekker op de bank te hangen, in je bed te zitten of liggen. Een warme kop thee erbij, je boek of tijdschrift bij de hand of als je daar totaal geen zin in hebt gewoon heel eventjes je ogen sluiten. Van een moment ontspannen met oogpads ‘Cucumber under-eye pads’ maak je een verwenmoment voor je huid. Niet alleen je huid, ook de rest van je lichaam heeft profijt van zo’n rustmoment.

Deze ‘Cucumber under-eye pads’ zijn te koop bij Action en allesbehalve duur. Voor €0.80 heb je een doosje met vier paar oogmaskertjes. Als je eens per week zo’n rustmomentje inlast voor jezelf heb je met één doosje dus genoeg voor vier weken.

De laatste tijd blijf ik steeds vaker bij de skincare producten kijken als ik bij Action ben. Ze verkopen er echt van alles, van maskers en gezichtsreinigers tot haarborstels. Toen mijn oog op de oogmaskertjes viel werd ik benieuwd naar het effect maar ook of ik het wel prettig zou vinden.

Ik werd aangenaam verrast door de werking maar ook door de ingrediënten, deze zijn namelijk verzorgend. Parfum staat niet in de ingrediëntenlijst, dat vind ik heel fijn. De oogmaskertjes ruiken overigens wel lekker fris doordat er komkommer- en kamille-extract aan toe is gevoegd. Komkommer zorgt voor een frisse huid, kamille heeft een kalmerend effect. Door de verzorgende ingrediënten zijn de maskertjes goed voor een droge huid. Tegelijkertijd zijn ze zeker ook geschikt voor de ouder wordende huid, het is dus niet zo dat alleen de ‘normale’ huid baat heeft bij dit oogmaskertje. Erg fijn voor mijn droge huid, die met mijn achtenveertig jaar schoon op de teller tegenwoordig ook onder de ouder wordende huid valt.

De ingrediëntenlijst: Water, Glycerin, Cucumis Sativus Fruit Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panthenol, Sodium PCA, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol.

Ik ben er zelf mee gestart omdat ik het belangrijk vind om momentjes van rust in te plannen waarin ik tegelijkertijd mijn huid kan verwennen. Stil zitten en even mijn ogen sluiten zit niet echt in mijn systeem, ik heb gemerkt dat ik hier werkelijk moeite heb. Om mijn hoofd en lijf toch de rust te gunnen die het zo hard nodig heeft vind ik het belangrijk om toch een moment van rust op te zoeken. De oogmaskertjes helpen mij daarbij om even helemaal te ontspannen. Zelf kruip ik het liefst voor zo’n ontspanmoment even in mijn bed zodat ik mijn ogen kan sluiten wanneer ik de oogmaskertjes onder mijn ogen heb gelegd. Ze hebben een intrek tijd van dertig minuutjes, niet te lang en niet te kort, perfect voor mij. Ontspannen maar! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *