Lifestyle

Ladies night

Een leuke bijkomstigheid nu mijn dochters wat ouder worden is dat je ook echt eens iets kunt ondernemen wat je zelf als moeder ook echt leuk vind. Uitjes naar de speeltuin en de kinderboerderij zijn nu geschiedenis. Laatst heb ik mijn oudste dochter voor haar verjaardag een uitje gegeven voor ladies night in de bioscoop. Afgelopen woensdag was het dan zover. Samen op pad, moeder en dochter. Daar moet ik nog best wel aan wennen, ik vind het eigenlijk toch best heel speciaal zeg maar. Dan word ik overvallen met het gevoel van “oh wat is ze eigenlijk al groot”. Maar dat terzijde. Eenmaal in de bioscoop werden we welkom geheten met een glaasje bubbels en jus ‘d orange (dochterlief bleek ineens toch niet zo groot want drank mag ze natuurlijk nog niet met haar zestien schone jaren). Daarna mochten we struinen langs de kraampjes van ondernemers die de boel mede sponsoren. Van afvalshakes, sportdrankjes, nagellakjes, botoxbehandelingen tot overnachtingen in een groot hotelketen, voor ieder dus wat wils. Wij waren redelijk snel uitgekeken dus na enige tijd streken we neer op één van de banken in de foyer.

Nadat de deuren van de zaal open waren, werden we verrast met een zak popcorn op iedere stoel en een flesje frisdrank. Voordat de film begon werden er leuke prijzen verloot door de sponsoren. Daar waren kleine prijsjes bij maar ook grote. Zo werd er bijvoorbeeld een Nespresso apparaat verloot maar ook een overnachting in een suite van het Mercuryhotel. Echt verwennerij voor de winnaar van die prijzen.

De film die deze avond draaide was Hartenstraat. Een ietwat over de top oerhollandse vrouwenfilm. En wat heb ik gelachen zeg. Wat een leuke film. Dochterlief en ik hebben genoten. Na de film kregen we nog een goed gevulde goodiebag mee. Wij hebben een heerlijke avond gehad. Dit was voor herhaling vatbaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *