Lifestyle

Goed genoeg!

Ewout heeft op zijn mobiel een app “Flipboard” en hierop kun je aangeven wat je interesses zijn.  Vervolgens zoekt deze app het internet voor jou af en kun jij de nieuwste artikelen lezen die beschikbaar zijn gekomen. Zo heeft Ewout ook de interesse “parenting” op Flipboard. Ergens half november kwam hij op “zijn” Flipboard ineens een filmpje van Kristina Kuzmin tegen en zei: “Daan, deze is goed. Die moet je even zien”. Mijn nieuwsgierigheid  was gewekt en enthousiast keek ik het filmpje.

Voordat ik verder ga is het wellicht handig als jij hetzelfde doet.
Klik hieronder op de link om het filmpje te starten:

Wauw, wat een geweldige vrouw! En wat heeft deze Kristina gelijk. Want hoe vaak komt het wel niet voor dat je mensen tegenkomt die commentaar hebben op de manier waarop jij je geliefde kids opvoedt? Of mensen die je voorzien van een goed bedoeld “advies” terwijl je daar helemaal niet om gevraagd hebt. En heb jij dan ook de neiging om een schuldgevoel over jezelf af te roepen? Of erger, misschien twijfel je zelf of je goed genoeg bent?

Niet nodig, zegt Kristina. En weet je, ze heeft gelijk!
Mocht je hierna toch weer gaan twijfelen? Bekijk dan gewoon Kristina’s filmpje nog een keer. Je twijfels verdwijnen dan als de zon.
Ik doe het zelf namelijk ook en bij mij werkt het!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *