Lifestyle

Fijne tips

Het komt weleens voor dat ik mijn humeur een zetje in de goede richting van vrolijkheid kan duwen. Van die dagen dat ik het liefst met mijn hoofd onder mijn dekbed weg wil kruipen en de dag aan me voorbij wil laten gaan. Herken je het? Op dit soort momenten vind ik het geen overbodige luxe om mezelf te verwennen met een heerlijk boek of een fijne film. In deze blog wil ik er een paar delen die mij aanspreken.

‘Momenten van geluk’ van Anne Ostby

De eerste is het boek ‘Momenten van geluk’, geschreven door Anne Ostby. Vijf vriendinnen besluiten samen op de Fiji-eilanden te gaan wonen nadat ze elkaar jaren geleden uit het oog zijn verloren. Kat is kort geleden weduwe geworden en vraagt in een brief aan haar vier vriendinnen hun huidige leven achter te laten en te verruilen voor het tropische Fiji. Ieder van de vrouwen heeft haar eigen problemen en geheimen. Samen vinden ze een nieuw doel en dat is chocolade. Ze beginnen niet alleen een chocoladebedrijf maar vinden ook zichzelf terug op het tropische eiland. Dit verhaal gaat over vriendschap en herstel, ook als de omstandigheden nog zo slecht zijn. Een verhaal waar ik mezelf in verloor. Een aanrader!

‘Letters to Juliet’

Houd je, net als ik, van het prachtige Italië? Dan is Letters to Juliet een aanrader! Deze film is genieten geblazen en roept het goede gevoel in je naar boven. Bovendien geeft het feit dat de film zich in Italië afspeelt een extra romantisch tintje aan het geheel. In deze film gaan we op zoek naar een verloren liefde genaamd Lorenzo Bartolini. Tussendoor zien we nog het verhaal van Sophie en Victor die in eerste instantie naar Italië vertrokken voor een vervroegde huwelijksreis. Dit verloopt heel anders dan in eerste instantie de bedoeling is.

De film is op Netflix te zien. Zeker de moeite waard om hem eens te bekijken.

Heb jij ook fijne tips? Ik zou het leuk vinden als je jou favorieten hieronder bij de reacties wilt delen.


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *