Beauty

Budget Beauty Nieuwtjes

Als beautyliefhebber ben ik altijd benieuwd naar leuke nieuwtjes. Groot favoriet is daarbij de budgetvariant. Ik ontdekte een paar hele fijne items die ik graag met jullie wil delen.

L’Oreal Color Riche Shine 245 High on craze

De eerste is een lipstick van L’Oreal. Het is de Color Riche Shine 245 High on craze. Deze kwam voorbij op een beautyvlog die ik aan het bekijken was en hier werd ik verrast door het enthousiasme van de vlogster. Tijd om het zelf even te checken bij de drogist en het mag gezegd worden, het viel niet tegen. Een mooi subtiele koraalkleur met een prachtige glans zie ik als ik de tester op mijn hand in de winkel uitprobeer. Echt een mooie kleur waar ik wel warm voor loop. Echt een mooie kleur waar ik wel warm voor loop.

Swatch op mijn linkerhand van L’Oreal Color Rich Shine 245 High on craze

Het duurde dan ook niet lang voordat ik deze in mijn winkelmandje deed. De prijs van 14,95 euro valt niet tegen. Inmiddels heb ik hem een aantal keer op mijn lippen gesmeerd en heb gemerkt dat het nadeel van deze lippenstick is dat hij niet bijzonder lang blijft zitten. Bijwerken is dus wel noodzakelijk. Deze kleur is het echter wel dubbel en dwars waard, hij is echt supermooi.

L’Oréal Paris Rouge Signature Lipstick 121 I choose

Een prachtige matte roze kleur geeft deze L’Oréal Paris Rouge Signature Lipstick 121 I choose. Je drukt met deze intens mooie kleur je eigen stempel op je look.

Swatch L’Oréal Rouge Signature Lipstick 121 I choose

De swatch op mijn linkerhand laat een glansje zien, in werkelijkheid is deze lipstick dus mat. Ik vind het een prachtig mooie kleur, het product voelt fijn aan op mijn lippen, heel licht. Plakkerigheid ontbreekt gelukkig, dit is echt een fijne lipstick. Je brengt hem aan met een sponsapplicator, net als bij een gloss. Voor 15 euro heb ik hem aangeschaft bij de drogist en ik ben er echt blij mee. Hij blijft redelijk lang zitten, het is niet nodig om hem bij te werken.

Catrice Generation Plump & Shine lipgloss 100 Glowing Tourmaline

Sterke goudeffecten zijn een nieuwe toevoeging aan de familie van Generation Plump & Shine Lip Glosses volgens de fabrikant.

Swatch Catrice Generation Plump & Shine Lipgloss 100 Glowing Tourmaline

Een shiny lipgloss met lichte tot medium dekking en een romige textuur maakt de lippen zichtbaar voller en creëert een geweldig parelglanseffect. Deze voelt aangenaam licht aan op de lippen. Het fijne is dat hij niet plakt en goed blijft zitten. De prijs van 3,99 euro is helemaal top, ik ben fan!

Catrice Prime and Fine Poreless Blur Primer

De laatste van dit blog is zeker niet de minste. Ik heb de Catrice Prime and Fine Poreless Blur Primer uitgeprobeerd. De luchtige mousse primer bereidt je huid voor op het aanbrengen van je make-up en zorgt ervoor dat deze extra lang houdt. Mooie bijkomstigheid is dat dit product vegan is en vrij van parabenen. Ik vind deze primer echt heel fijn, hij doet me een beetje denken aan de dure Pore Minimizer van Dior. Ik was al fan van de primer van Dior, de primer van Catrice doet er zeker niet voor onder. Maar goed lieve mensen, dit is mijn bescheiden mening. Ik ben in ieder geval enthousiast en zal deze primer zeker opnieuw kopen zodra mijn tube leeg is. De vijf euro is het zeker waard.

Heb jij de laatste tijd nog nieuwe beauty producten ontdekt waar je heel enthousiast van werd? Ik zou het leuk vinden als je ze met me wilt delen in de reacties.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *