Lifestyle

Al wandelend naar de wijn!

Sinds kort volg ik de blog van een andere  40+ Mama. Toevallig zag ik dat één van mijn andere blogvriendinnen deze blog een duimpje had gegeven. Nieuwsgierig als ik ben, klikte ik op de link om eens te kijken wat er allemaal voor moois te zien was. Deze mama heeft haar blog “Mama drinkt wijn” genoemd. Ze is al 10 jaar vinoloog, runt met haar man een geweldig restaurant in Den Bosch en heeft drie prachtige kids op deze wereld gezet. Daar schrijft ze met veel humor over. En ze schrijft over wijn! Dit is wat ze er zelf over zegt: “Voor mama’s die van wijn en van een humoristische kijk op het ouderschap houden. Vol zelfspot, maar ook met nuttige informatie over welke wijn lekker is en waar je die kunt halen.”

Deze mama houdt heeft een humoristische kijk op het ouderschap, zelfspot en houdt ook van wijn! Ik zie overeenkomsten! Omdat ik afgelopen week wat meer aan huis gekluisterd was dan ik normaal gesproken ben, heb ik de tijd gehad om de blogs en wijnreviews eens rustig door te lezen. Ik heb natuurlijk lang niet zoveel verstand van wijn, in de loop van de jaren ben ik een goed glas wijn echt wel gaan waarderen.

Omdat ik veel wil wandelen vanwege mijn rug en been, kreeg ik een briljant idee. Het wandelen op zich vond ik namelijk nogal wat saai. Maar nu niet meer, want als ik nu ga, stippel ik een lange route uit om een fles wijn te gaan kopen uit één van de wijnreviews. Zo heb ik van de week dus een fles witte wijn, Chardonnay Los Gansos, Chili gehaald bij Jumbo. “Mama drinkt wijn” geeft deze wijn een 7,8 in haar review, mocht je de review willen lezen, klik dan hier. Ik heb hem gekocht, koud gezet en gedronken. En ik kan zeggen dat ik het een heel erg lekker wijntje vind!

Zulke fijne adviezen van zo’n ervaren vinoloog en verhalen van een leuke mama wil ik natuurlijk niet missen. “Mama drinkt wijn”, ik geniet van je schrijfsels en reviews. Blijf dit alsjeblieft nog heel lang doen, ik zal je met plezier blijven lezen. Bovendien, door te blijven wandelen (lees: wijn kopen!) is het risico dat mijn klachten blijvend zijn of terug zullen komen, minder. En daar wil ik je ook voor bedanken. Dank je wel voor je leuke blog.

Ik blijf voorlopig wandelen dus de volgende route ga ik alvast maar eens uitstippelen.

Liefs xx

Ben je net als ik ook nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje nemen op de blog “Mama drinkt wijn”, klik dan hier.

 

2 reacties

  • Lonneke BuijE

    Bedankt Daniëlle voor je mooie, lieve woorden. Ik hoop i.d.d. dat de wijnen een wandeling waard zijn. En natuurlijk heel graag gedaan, ik schrijf (en proef) met alle liefde.. ?
    Gr. Lonneke (mama drinkt wijn)

    • danielle

      Ik blijf graag wandelen voor je wijnen, ze zijn het zeer zeker waard. Blijf ze inderdaad alsjeblieft met liefde proeven, ik blijf je met liefde volgen en ik weet zeker dat veel Mama’s dit ook zullen doen. Liefs, Daan (Daniëlle)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *